Frutomania fruta pylli ,200 ml.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Lëngje Frutash

100 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Frutomania fruta pylli ,200 ml.Nuk permban sheqer te shtuar natyror nga frutat e shtrydhur.