Air Wick Fr\Matic Lavander&Chamomile ,250 ml.

Aromatik të ndryshëm-Insekticide / Deodorant ambienti dhe aromatik të ndryshëm

760 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Air Wick Fr\Matic Lavander&Chamomile,250 ml.

Aparati eshte prodhuar vecanerisht per te siguruar nje arome te fresket per shtepine tuaj.