Baby Lips Just Peachy,balsam per buzet.

Kozmetike-Solar / Për mbrojtjen e buzëve

210 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Baby Lips Just Peachy,balsam per buzet.Perkujdesje dhe hidratim per buze te lemuara dhe te buta.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.