Calvo ton ne vaj ulliri 4x 80gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

420 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Calvo ton ne vaj ulliri 4x 80gr.me cmim special 3 +1 falas.


Produkti nuk është më në stok.