Morava mjalte akacie,mjalte 500 gr.

Për mëngjesin / Mjalt dhe gjalp

490 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Morava mjalte akacie ,500gr.. Mjaltë shumë i shijshëm për tryezën familjare dhe lehtësisht i tretshëm nga oganizmi.Shija e tij e vecante vjen fale procesit te kujdesshem te paketimit, ku ruhen te gjitha vlerat natyrore.