Morava mjalte terfili ,450 gr.

Për mëngjesin / Mjalt dhe gjalp

920 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Morava mjalte terfili ,450 gr.Mjalte me nje arome te kendshme.Shija e tij e vecante vjen fale procesit te kujdesshem te paketimit, ku ruhen te gjitha vlerat natyrore.Shija e veçantë dhe natyrale e bën të shëndetshëm për të gjitha ushqimet dhe moshat.