Amadori Gordon Blue,kotoleta me fileto pule,djathe dhe sallam 0.5 kg.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pulë dhe produkte të saj

280 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Amadori Gordon Blue,kotoleta me fileto pule,djathe dhe sallam 0.5 kg.