Coca - Cola 1.5 L

Ujë dhe Pije të ndryshme / Pije në shishe

139 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Coca - Cola 1.5 L, Pije e gazuar, joalkolike

Në porositë në Tiranë arrin e ftohtë nga frigoriferi