Fanta Exotic 2 L

Ujë dhe Pije të ndryshme / Pije në shishe

170 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Fanta Exotic 2 L, Pije e gazuar , joalkolike

Në porositë në Tiranë arrin e ftohtë nga frigoriferi