Fanta Exotic 330 ml

Ujë dhe Pije të ndryshme / Pije në kanaçe

60 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Fanta Exotic 330 ml ,Pije e gazuar , joalkolike

Në porositë në Tiranë arrin e ftohtë nga frigoriferi