Parmigiano Reggiano,djathe i stazhonuar 30 muaj 150 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

560 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Parmigiano Reggiano,djathe i stazhonuar 30 muaj 150 gr.