Greisinger Cabanossi,200 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sallame të ndryshme

360 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Cabanossi 200 gr.Perberesit : Mish Derri,kripe,ereza,glukoze,antioksidant : E300,ruajtes ushqimor :E250,shtrese e jashtme e ngrenshme.Perbehet nga 16 gr.mish derri per 100 gr produkt te perfunduar.