Bauli Panettone classico,kek i pjekur 750 gr.

Panettone, Bakllava dhe torta feste / Panettone dhe torta feste

750 Lekë / Copë

620 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Bauli Panettone classico,kek i pjekur 750 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.