Rio Mare Tuna in Sauce with beans,pjate e gatshme me ton e fasule 2 x 160 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

530 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Rio Mare Tuna in Sauce with beans,pjate e gatshme me ton e fasule 2 x 160 gr.