Dukat Qumesht UHT 2.8%, 1 L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

150 Lekë / cope

119 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dukat Qumesht UHT 2.8%, 1 L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.