Rio Mare Insalatissime Fagioli 2x160 gr

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

760 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

PRODUKT ITALIAN. Rio Mare Insalatissime Fagioli e Tonno 2x160 gr