Sadia Gjoks Pule 1 kg.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pulë dhe produkte të saj

509 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Sadia Gjoks Pule 1 kg.Kraharor Pule pa kocka pa lekure i ngrire ne gjysma.


Produkti nuk është më në stok.