Baby Nova Shishe e gjere Plastike 150 ml.

Për fëmijë / Bibiron dhe shishe bibironi

720 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Baby Nova Shishe e gjere Plastike 150 ml.(Ngjyre roze.)