Ecorespect,qese mbeturinash 35 L me 20 cope.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Qese mbeturinash

59 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Ecorespect,qese mbeturinash 35 L me 20 cope.

47 x 55 cm.