Mare biscuits choco cream chocolate,biskota te mbushura me krem cokollate 140 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

50 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Mare biscuits choco cream chocolate,biskota te mbushura me krem cokollate 140 gr.