Kitekat Dry Polltry,ushqim i plote per mace te rritura me pule dhe perime 300gr.

Produkte për Kafshët-Shpendët-Peshqit / Mace

180 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Kitekat Dry Polltry,ushqim i plote per mace te rritura me pule dhe perime 300gr.