Eti Sesame sticks,cibuk me susam 42 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Tё kripura

30 Lekë / Copë

25 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Eti Sesame sticks,cibuk me susam 40 gr.