Fructal Leng Dardhe 2 L.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Lëngje Frutash

220 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Fructal Leng Dardhe,pije joalkolike e jogazuar nga dardhat 2 L.