Lbh Kackavall Dele Vakum.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

213 Lekë / 220 gr


Detajet e Produktit

Lbh Kackavall Dele Vakum.

970/kg.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.