Lbh Djath Dele Vakum.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

197 Lekë / 0.260 kg


Detajet e Produktit

Lbh Djath Dele Vakum.

759/kg.


Produkti nuk është më në stok.