Midi Notti Magiche,biskota me kakao dhe lajthi 700 g.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

260 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Midi Notti Magiche,biskota me kakao dhe lajthi 700 g.Embelsire e pjekur.