Ramirez Sardele pikante me vaj perimesh 125 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sardele

120 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Ramirez Sardele pikante me vaj perimesh 125 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.