Camel Self Shine Shoe Sponge,furce per pastrimin & shkelqimin e kepuceve ngjyre neutrale.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Produkte pёr kёpucёt

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Camel Self Shine Shoe Sponge,furce per pastrimin & shkelqimin e kepuceve ngjyre neutrale.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.