Pulirapid elimina calcare 500 ml

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrues specifik

210 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Pulirapid elimina calcare 500 ml.Antikalkare per pastrimin, heqjen e cmersit, ndryshkut dhe sapunit ne kuzhine.