Herbal Propolis economy pack,pastë dhëmbësh 100ml

Higjena personale / Pasta dhëmbësh

160 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Herbal Propolis,pastë dhëmbësh me mjaltë dhe kamomil 100ml .paketim ekonomik