Speck Coati,speck i stazhonuar 300 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pançetë

429 Lekë / 300 gr


Detajet e Produktit

Speck Coati,speck i stazhonuar 300 gr.

Prodhuar me erëza dhe bimë aromatike t malit

1430/kg