Deka Liquid Color 30 larje, 2.01 L.

Ilace Pjatash-Lavastoviglie-Rrobash / Të lengshëm për lavatriçe

580 Lekë


Detajet e Produktit

Deka Liquid Color 30 larje, 2.01 L. Me nje formule aktiive edhe ne te ftohte ndricon ngjyrat e rrobave dhe siguron nje pasterti vezulluese.Prania e mikrokapsulave me parfum ben qe aroma e rrobave te zgjase nga larja ne larje.