Lbh Djathe Dhie Kuti 1kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

839 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Lbh Djathe Dhie Kuti 1kg.Djath Tradicional Shqiptar me 100% qumesht te fresket dhe te pasterizuar.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.