Aptamil 1,qumesht per foshnja nga 0-6 muaj.400g.

Për fëmijë / Ushqime për fëmijë

1,279 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Aptamil 1,qumesht per foshnja nga 0-6 muaj.400g.Permban kombinimin special te prebiotikeve (scGOS/scFOS 9:1),vitaminave A,C,D & hekurit dhe LCPs (AA/DHA)i cili forcon ne menyre te natyrshme sistemin imunitar,zhvillimin e trurit dhe te shikimit.