Samurai,kunja dhembesh te mbeshtjella 150 cope.

Letra dhe Pastrim Sanitar / Kunja dhëmbësh

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Samurai,kunja dhembesh te mbeshtjella 150 cope.