Argenta junior chicken pate,pashtetë pule 95gr

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pulë dhe produkte të saj

129 Lekë / copë


Detajet e Produktit

Argenta junior chicken pate,pashtetë pule 95gr