Loreal Ideal Soft, qumësht pastrues për fytyrën 200 ml.

Kozmetike-Solar / Tonik dhe qumësht pastrues

650 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Loreal Ideal Soft, qumësht pastrues për fytyrën 200 ml,per lekure te thate dhe te ndjeshme.