Ultra Compact Red Rose,leter e lagur 100 cope.

Për fëmijë / Për higjenën e fëmijëve

190 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Ultra Compact Red Rose,leter e lagur 100 cope.

Pecete e bute,e trashe, dhe me lageshti te qendrueshme. .