Sidnej ullinj jeshil të konservuar paketim vakum 600gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

150 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Sidnej ullinj jeshil të konservuar me bërthamë paketim vakum 600gr.