Dhërmiu Vaj Plastik 0.5L.

Vaj-Uthull / Vaj ulliri

240 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Dhërmiu Vaj Plastik 0.5L.Për ruajtjen e cilësise dhe vlerave ushqyese ruhet në ambjent të freskët.