Panda Qumësht 170 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht i kondensuar

120 Lekë / Copë

85 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Panda Condensed Milk,qumësht 170 gr.

Data e Skadencës: 9 Shkurt 2019


Produkti nuk është aktualisht aktiv.