Sweet Olimpia biskota me kripë 152gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

145 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Sweet Olimpia biskota me kripë 152gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.