Teuta sheqer i bardhë paketim te kuq 1kg

Sheqer dhe Miell / Sheqer

75 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Teuta sheqer i bardhë,paketim të kuq 1kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.