Lipton caj Jeshil Classic 20 bustina.

Kafe dhe Caj / Çaj

205 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Lipton caj Jeshil Classic 20 bustina.

Permbajtja: caj jeshil 100 %.