Lipton Caj Limoni 20 bustina piramidale.

Kafe dhe Caj / Çaj

205 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Lipton Caj Limoni 20 bustina.

Permbajtje: caj,limon (2.9 %),arome limoni (10.6 %)


Produkti nuk është më në stok.