Lipton Caj Jeshil Orient 20 bustina.

Kafe dhe Caj / Çaj

190 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Lipton Caj Jeshil Orient 20 bustina .

Permbajtja : Caj jeshil,arome 20 %.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.