Extra Milk kos Natyral 380gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

50 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Extra Milk kos Natyral 380gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.