Patate e kuqe rrjetë 1.640 gr.

Fruta dhe Perime / Perime të Freskëta

410 Lekë / Rrjetë


Detajet e Produktit

Patate e kuqe, 250/kg

(çmimi është në bazë të peshës, e cila ndryshon me pak gram).