Neutro Roberts extra Idratante con glicerina naturale,shampo per dush 750ml.

Higjena personale / Vaskë dhe dush

390 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Neutro Roberts extra Idratante con glicerina naturale 750ml.