Ultra Compakt aceton me arome mango 75 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Alkool dhe amoniak

80 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Ultra Compakt aceton me arome mango 75 ml.